sjogren

Direktlänk till inlägg 20 februari 2009

Jag köper in mig i AB

Av Steve Sjögren - 20 februari 2009 12:10

I dag har jag tagit ett stort steg i mitt liv. Jag har bestämt mig för att gå in som hälftenägare i ett bolag som tillverkar pankkakor. De säljs i de flesta dagligvarubutiker under varunamnet Lillans pankakor. Det är omtumlande och spännande. Det är en gammal dröm att få vara med och driva och utveckla ett företag.  Minkompanjon har lång och gedigen erfarenhet av livsmedelsranchen och han är en mästare i att sälja. Därutöver är han en god ekonom. Det här ska bli riktigt kul. Mitt uppdrag blir att sköta en del administration i bolaget. Men en och annan god idé skall jag väl också kläcka. Så nu ligger en mycket spännande framtid framför. Jag kommer inte att sluta med politiken, det finns mycket att göra där som jag verkligen vill ägna mig åt. Men som en hobby vid sidan om ska Matgott Ab bli mycket kul.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Steve Sjögren - 30 juni 2010 10:22

För några dagar sedan kunde vi i både Barometern och Östran läsa om hur kvinnor som går på behandling för sin Cancer måste avbryta behandlingen och börja jobba. Försäkringskassan drar in deras sjukpenning med hänvisning till att deras sjukdoms tid är...

Av Steve Sjögren - 23 juni 2010 15:44

Var är den fackliga rörelsen? Ja det kan man undra. Kommunal genomför en stor regional konferens två veckor innan valet och binder på så sätt upp sina funktionärer när de som bäst hade behövts i valarbetet. Handels som borde ha en enorm verksamhet i ...

Av Steve Sjögren - 22 juni 2010 15:28

I slutet av februari brukar man höra de första vårfåglarna kvittra en mycket revlig påminnelse om att ljusare och varmare tider är på väg. Så var det i år också, men där tar det nästan slut. För vist blev det ljusare och vist blev det LITE varmare.  ...

Av Steve Sjögren - 17 juni 2010 11:09

På senaste tiden har vi kunnat läsa om hur Kalmar Energi sponsrat Socialdemokraterna i Funkabo med ström för någon tusenlapp. Det väckte stort uppseende ibland annat Barometern. Vid senaste kommunfullmäktige kunde vi ta del av uppgifter om hur modera...

Av Steve Sjögren - 16 juni 2010 15:32

  Nu privatiserar den borgerliga regeringen bilprovningen. I Finland visar det sig att när man privatiserade bilprovningen steg priserna våldsamt. Där kostar det nu ca 900 kronor att besikta bilen.  Här i Sverige kommer naturligtvis verkstäderna at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se