sjogren

Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

Tillbaka igen

Av Steve Sjögren - 22 juni 2009 11:08

Så var man tillbaka efter midsommar, 1:a maj och en intensiv valrörelse i valet till EU parlamentet. Nu är det städning av kontoret som gäller och att ladda för nästa aktivitet som blir Kalmar marknad i slutet av juli och sedan Kalmar stadsfest i början av augusti. Så nog finns det att göra alltid.  Inte kan man glädjas åt att det gick bra i valet för det gick inte bra visserligen ökade antalet röstande med ca 10 % men vi gick inte framåt en ynka tiodel men å andra sidan så förlorade vi inte något heller. Det är bara att ta nya tag och börja arbeta upp motivationen för höstens olika aktiviteter. Så mycket står i alla fall klart att någon hjälp från riksplanet får vi inte här i Kalmar.  Den gamla devisen kommer att gälla även nästa år. Valet vinner vi lokalt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Steve Sjögren - 30 juni 2010 10:22

För några dagar sedan kunde vi i både Barometern och Östran läsa om hur kvinnor som går på behandling för sin Cancer måste avbryta behandlingen och börja jobba. Försäkringskassan drar in deras sjukpenning med hänvisning till att deras sjukdoms tid är...

Av Steve Sjögren - 23 juni 2010 15:44

Var är den fackliga rörelsen? Ja det kan man undra. Kommunal genomför en stor regional konferens två veckor innan valet och binder på så sätt upp sina funktionärer när de som bäst hade behövts i valarbetet. Handels som borde ha en enorm verksamhet i ...

Av Steve Sjögren - 22 juni 2010 15:28

I slutet av februari brukar man höra de första vårfåglarna kvittra en mycket revlig påminnelse om att ljusare och varmare tider är på väg. Så var det i år också, men där tar det nästan slut. För vist blev det ljusare och vist blev det LITE varmare.  ...

Av Steve Sjögren - 17 juni 2010 11:09

På senaste tiden har vi kunnat läsa om hur Kalmar Energi sponsrat Socialdemokraterna i Funkabo med ström för någon tusenlapp. Det väckte stort uppseende ibland annat Barometern. Vid senaste kommunfullmäktige kunde vi ta del av uppgifter om hur modera...

Av Steve Sjögren - 16 juni 2010 15:32

  Nu privatiserar den borgerliga regeringen bilprovningen. I Finland visar det sig att när man privatiserade bilprovningen steg priserna våldsamt. Där kostar det nu ca 900 kronor att besikta bilen.  Här i Sverige kommer naturligtvis verkstäderna at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se