sjogren

Direktlänk till inlägg 17 februari 2010

Var är oppositionen?

Av Steve Sjögren - 17 februari 2010 17:19

Var är oppositionen? Regeringen skär ner i välfärden, nedrustar våra trygghetssystem sänker skatten för de som redan har det bra. Skinnar pensionärerna på de sista korvörena. Höjer avgifterna. Privatiserar hejdlöst. Och med detta borde ju folk vara tämligen missnöjda. Men inte, de (regeringen) får bara högre och högre siffror i de undersökningar som görs. Det är ofattbart. Gör undersöknings instituten sina undersökningar i Danderyd? Nej knappast men hur kan det då se ut som det gör. Går människor på alla dumheter som kommer ur stadsministerns käft?  Och var är oppositionen Var är fackföreningsrörelsen den som fåt så mycket stryk ligger bara och kvider och tar emot mer och mer.

Det är ett ödesval upp på barrikaderna och kämpa mot orättvisor, nerskärningar och privatiseringar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Steve Sjögren - 30 juni 2010 10:22

För några dagar sedan kunde vi i både Barometern och Östran läsa om hur kvinnor som går på behandling för sin Cancer måste avbryta behandlingen och börja jobba. Försäkringskassan drar in deras sjukpenning med hänvisning till att deras sjukdoms tid är...

Av Steve Sjögren - 23 juni 2010 15:44

Var är den fackliga rörelsen? Ja det kan man undra. Kommunal genomför en stor regional konferens två veckor innan valet och binder på så sätt upp sina funktionärer när de som bäst hade behövts i valarbetet. Handels som borde ha en enorm verksamhet i ...

Av Steve Sjögren - 22 juni 2010 15:28

I slutet av februari brukar man höra de första vårfåglarna kvittra en mycket revlig påminnelse om att ljusare och varmare tider är på väg. Så var det i år också, men där tar det nästan slut. För vist blev det ljusare och vist blev det LITE varmare.  ...

Av Steve Sjögren - 17 juni 2010 11:09

På senaste tiden har vi kunnat läsa om hur Kalmar Energi sponsrat Socialdemokraterna i Funkabo med ström för någon tusenlapp. Det väckte stort uppseende ibland annat Barometern. Vid senaste kommunfullmäktige kunde vi ta del av uppgifter om hur modera...

Av Steve Sjögren - 16 juni 2010 15:32

  Nu privatiserar den borgerliga regeringen bilprovningen. I Finland visar det sig att när man privatiserade bilprovningen steg priserna våldsamt. Där kostar det nu ca 900 kronor att besikta bilen.  Här i Sverige kommer naturligtvis verkstäderna at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se