sjogren

Direktlänk till inlägg 4 mars 2010

Båtmässa i morgon

Av Steve Sjögren - 4 mars 2010 19:45

Nu är det dags för årets högsta högtid för oss båtåkare. Jag menar förståss årets båtmässa i Stockholm. Det är bransch dag i morgon fredag och öppet för allmänheten från och med lördag. Är du båtintresserad är detta ett måste. Här finns inte bara båtar utan också massor med tillbehör. För den som gillar gamla träbåtar finns det jag brukar kalla ”kadaverhörnan” där man kan se fantastiskt välvårdade och väl restaurerade gamla träbåtar. Det är entusiaster som lägger sanslöst med arbetstimmar på att göra dessa båtar till möbler. För det är den klassen de håller. Men för mig blir det nya båtar och att titta på alla tillbehör som ger mest. Sen tar vi en kryssning med Birka paradise en trevlig tur på havet mellan Stockholm och Åland där man kan äta och dricka gott. En riktig högtid väntar.  Och till sist det är ett klart vårtecken. Våren är på väg!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Steve Sjögren - 30 juni 2010 10:22

För några dagar sedan kunde vi i både Barometern och Östran läsa om hur kvinnor som går på behandling för sin Cancer måste avbryta behandlingen och börja jobba. Försäkringskassan drar in deras sjukpenning med hänvisning till att deras sjukdoms tid är...

Av Steve Sjögren - 23 juni 2010 15:44

Var är den fackliga rörelsen? Ja det kan man undra. Kommunal genomför en stor regional konferens två veckor innan valet och binder på så sätt upp sina funktionärer när de som bäst hade behövts i valarbetet. Handels som borde ha en enorm verksamhet i ...

Av Steve Sjögren - 22 juni 2010 15:28

I slutet av februari brukar man höra de första vårfåglarna kvittra en mycket revlig påminnelse om att ljusare och varmare tider är på väg. Så var det i år också, men där tar det nästan slut. För vist blev det ljusare och vist blev det LITE varmare.  ...

Av Steve Sjögren - 17 juni 2010 11:09

På senaste tiden har vi kunnat läsa om hur Kalmar Energi sponsrat Socialdemokraterna i Funkabo med ström för någon tusenlapp. Det väckte stort uppseende ibland annat Barometern. Vid senaste kommunfullmäktige kunde vi ta del av uppgifter om hur modera...

Av Steve Sjögren - 16 juni 2010 15:32

  Nu privatiserar den borgerliga regeringen bilprovningen. I Finland visar det sig att när man privatiserade bilprovningen steg priserna våldsamt. Där kostar det nu ca 900 kronor att besikta bilen.  Här i Sverige kommer naturligtvis verkstäderna at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se