sjogren

Direktlänk till inlägg 6 maj 2010

Hilmansson läser inte på. Bara går på!

Av Steve Sjögren - 6 maj 2010 13:10

Inger Hillmansson är som vanligt totalt ovetande om verkligheten. Hon säger i dag på sin blogg att utredningen om LOV kostat 1 miljon. Sanningen är att den kostat ca 400 000:- det är en väsentlig skillnad. Sanningen om LOV är att den i första hand är till för att företagen skall få välja var min vill etablera sig. Inte för at omsorgstagarna ska få ökad valfrihet. Sådant bryr sig inte Hillmansson om. Hon fortsätter att med ett av kommunens högsta arvoden sprida oriktiga uppgifter och att förespegla väljarna att hon är en sanningssägare. Hål dig till sanningen Inger tar reda på vad som verkligen gäller innan du gör dina utspel.  Du borde använda din tid till att skaffa dig kunskap om frågorna innan du uttalar dig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Steve Sjögren - 30 juni 2010 10:22

För några dagar sedan kunde vi i både Barometern och Östran läsa om hur kvinnor som går på behandling för sin Cancer måste avbryta behandlingen och börja jobba. Försäkringskassan drar in deras sjukpenning med hänvisning till att deras sjukdoms tid är...

Av Steve Sjögren - 23 juni 2010 15:44

Var är den fackliga rörelsen? Ja det kan man undra. Kommunal genomför en stor regional konferens två veckor innan valet och binder på så sätt upp sina funktionärer när de som bäst hade behövts i valarbetet. Handels som borde ha en enorm verksamhet i ...

Av Steve Sjögren - 22 juni 2010 15:28

I slutet av februari brukar man höra de första vårfåglarna kvittra en mycket revlig påminnelse om att ljusare och varmare tider är på väg. Så var det i år också, men där tar det nästan slut. För vist blev det ljusare och vist blev det LITE varmare.  ...

Av Steve Sjögren - 17 juni 2010 11:09

På senaste tiden har vi kunnat läsa om hur Kalmar Energi sponsrat Socialdemokraterna i Funkabo med ström för någon tusenlapp. Det väckte stort uppseende ibland annat Barometern. Vid senaste kommunfullmäktige kunde vi ta del av uppgifter om hur modera...

Av Steve Sjögren - 16 juni 2010 15:32

  Nu privatiserar den borgerliga regeringen bilprovningen. I Finland visar det sig att när man privatiserade bilprovningen steg priserna våldsamt. Där kostar det nu ca 900 kronor att besikta bilen.  Här i Sverige kommer naturligtvis verkstäderna at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se