sjogren

Direktlänk till inlägg 17 juni 2010

Centern låter sig sponsras! Av Kalmar Energi

Av Steve Sjögren - 17 juni 2010 11:09

På senaste tiden har vi kunnat läsa om hur Kalmar Energi sponsrat Socialdemokraterna i Funkabo med ström för någon tusenlapp. Det väckte stort uppseende ibland annat Barometern. Vid senaste kommunfullmäktige kunde vi ta del av uppgifter om hur moderaterna låtit sig sponsras när det gällde hyra av Kalmarsalen för ca 16 000 kronor. Det väckte också stort uppseende. För någon vecka sedan dök Centerns valtidning södermöreposten upp i brevlådan.  På första sidan i denna valtidning fanns en grupp bild på Centerpartiets kandidater till kommunfullmäktige i Kalmar. Tidningen innehöll enbart partipropaganda. På sidan 9 fanns en tvåspalts annons från Kalmar Energi. Vad är detta om inte sponsring? Jag tipsade Barometern om detta. De fick också et ex av Södermöreposten för att de skulle se vad det handlade om.  I lördagens tidning får vi se en bild där Centerpartiet i Kalmar tilldelar Kalmar Energi ett miljöpris.  Vad är detta! Vad pysslar Centern med?  Vad sysslar Kalmar Energis marknadsförare med?  Barometern undviker att publicera sådant som skulle kunna skada något av deras omhuldade allianspartier. Jag uppmanar er berörda upp med korten på bordet.  Vad handlar det här egentligen om? Var det därför son Centern var så tyst i Kommunfullmäktigedebatten? Annonsen i Södermöreposten publicerades efter debatten i fullmäktige.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Steve Sjögren - 30 juni 2010 10:22

För några dagar sedan kunde vi i både Barometern och Östran läsa om hur kvinnor som går på behandling för sin Cancer måste avbryta behandlingen och börja jobba. Försäkringskassan drar in deras sjukpenning med hänvisning till att deras sjukdoms tid är...

Av Steve Sjögren - 23 juni 2010 15:44

Var är den fackliga rörelsen? Ja det kan man undra. Kommunal genomför en stor regional konferens två veckor innan valet och binder på så sätt upp sina funktionärer när de som bäst hade behövts i valarbetet. Handels som borde ha en enorm verksamhet i ...

Av Steve Sjögren - 22 juni 2010 15:28

I slutet av februari brukar man höra de första vårfåglarna kvittra en mycket revlig påminnelse om att ljusare och varmare tider är på väg. Så var det i år också, men där tar det nästan slut. För vist blev det ljusare och vist blev det LITE varmare.  ...

Av Steve Sjögren - 16 juni 2010 15:32

  Nu privatiserar den borgerliga regeringen bilprovningen. I Finland visar det sig att när man privatiserade bilprovningen steg priserna våldsamt. Där kostar det nu ca 900 kronor att besikta bilen.  Här i Sverige kommer naturligtvis verkstäderna at...

Av Steve Sjögren - 6 maj 2010 13:19

RUT kan vara en fälla. För att få göra skatteavdrag krävs att man når upp i en ganska hög inkomst annars riskerar man at få restskatt.  Eftersom avdraget sker direkt på fakturan så ser det ju bra ut, men det kan komma surt efter när deklarationen ska...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se